Food Huggers - Avocado Huggers - 2 stuks - Fresh Greens

€ 12,95
Op voorraad
SKU
Avocado Huggers - 2 stuks - Fresh Greens
  • Dit product wordt verzonden voor €3,50
  • Voor 14:00 besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €40

Avocado Huggers zijn er speciaal voor gemaakt om je avocado's langer vers te houden.
Doordat je 2 verschillende maten koopt ben je altijd klaar om je avocado's makkelijk op te kunne bergen.

In de verpakking zit een maat Small en een Large

Set Avocado Huggers voor twee halve avocado's om ze langer vers te houden. Deze op maat gemaakte voedsel jassen zijn ontworpen om avocado's.goed op te kunnen bergen  Twee maten zorgen ervoor dat je uitgerust bent voor kleine en grote avocado's. Avocado-voedsel jassen  worden geleverd met een pit zakje/hobbel die kan worden ingedrukt, afhankelijk van het feit of de helft die u wilt behouden, een kern heeft.

Foodhuggers zijn zo wie zo dé oplossing voor groenten die overbijven. In plaats van bakjes in de koelkast of een stuk slecht plakkend folie, kan je de foodhuggers op de open kant van het stuk groente of fruit plaatsen, zodat ze hun kwaliteit behouden. Deze speciale uitvoering is gemaakt voor avocado's; hij heeft de vorm van een avocado en zelfs een speciale bobbel voor de pit, die óf in het gat kan worden geduwt óf over de pit heen valt. 

Omdat ook avocado's in verschillende maten voorkomen, bestaat deze set uit twee verschillende huggers, van ander formaat. Deze kan je makkelijk in elkaar opbergen. 

Product informatie

 Foodhuggers zijn gemaakt van siliconen, en is dus BPA-vrij. Ze zijn te gebruiken in de magnetron en de vriezer, en kunnen na gebruik gewoon in de vaatwasser. 

Copyright © 2023 Hip & Bio