Bee's Wrap - Single - Medium

€ 8,25
Op voorraad
SKU
Bee's Wrap - Single - Medium
  • Dit product wordt verzonden voor €3,50
  • Voor 14:00 besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €40

Duurzaam verpakken, zet vandaag nog de stap naar het minderen of zelfs stoppen met het gebruik van plastic zakjes, aluminium folie of vershoudfolie. Bee's Wrap is je nieuwe plasticzakje maar dan goed voor het milieu.
Meerdere varianten bij ons verkrijgbaar, ook vegan.

Duurzaam verpakken met Bee’s Wrap! Het alternatief voor aluminiumfolie en plastic. Door minder plastic te gebruiken helpen we de ‘plastic soep’ in de natuur te beperken. De medium versie heeft een formaat van 25 x 27,5 cm en is daarmee heel geschikt om schaaltjes af te dekken een wat kleiner stuk kaas in te verpakken etc.. Vouw de wrap tot een zakje en neem wat nootjes of tomaatjes erin mee voor onderweg!

Bee’s Wrap is gemaakt van GOTS gecertificeerde biologische katoen met bijenwas, jojoba-olie en boomhars. Hierdoor heeft de wrap een antiseptische werking en blijven de producten langer goed. Het duurzame alternatief voor het gebruik van aluminiumfolie en plasticfolie in de keuken.
Ideaal voor het verpakken van koude etenswaren zoals kaas, brood, groenten en het afdekken van schalen. Met de warmte van je handen vouw je de wrap om het te verpakken product heen. Na het loslaten koelt de wrap weer af sluit zo om het product heen. Reinigen met koud of koel water, eventueel met wat milde zeep, ophangen om te drogen en de Bee’s Wrap is weer klaar voor het volgende gebruik, tot wel een jaar lang.

Copyright © 2023 Hip & Bio