ökonorm vingerverf - 6 stuks - regenboog

€ 15,42
Op voorraad
SKU
ökonorm vingerverf - 6 stuks - regenboog
  • Dit product wordt verzonden voor €5,95
  • Voor 14:00 besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €40

Natuurlijke vingerverf, ook voor de allerkleinste!
Maak de mooiste creaties met de mooie kleuren van de regenboog.
Kinderen onder de 3 jaar moeten begeleid worden door een volwassenen.
De verf is lactose vrij maar niet glutenvrij.

Vingerverf set bestaande uit 6 potjes in alle kleuren van de regenboog! Maak de mooiste tekeningen met de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. Ieder potje heeft 150 gram verfplezier. 
 
Deze nawaro vingerverf is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en te verkrijgen in verschillende heldere en levendige kleuren. De verf is goed te verdunnen en te mengen. Ook fijn: het is in water oplosbaar, dus goed uit kleding te wassen. Wanneer de verf droog is kun je het goed los wrijven of eraf borstelen.
 
Er zijn vele technieken mogelijk die zeer populair zijn bij kinderen: schilderen, stippen, sjabloneren, stempelen, kurken, bladdruk en nog veel meer - de in wateroplosbare verdunbare vingerverf is onderling te mengen - op papier, glas, hout en op vele andere ondergronden is met de vingers of met een kwast goed te schilderen - Druppelvrije verf met een perfekte dek- en lichtkracht zijn kenmerkend voor deze natuurlijke vingerverf. Deze natuurlijke vingerverf voor kinderen, kunstenaars en ambachtslieden bevordert de creativiteit en maakt hen nieuwsgierig om te experimenteren. De verf is niet giftig. Het is van betrouwbare kwaliteit. Voor gebruik in basisscholen en speciaal onderwijs, therapeutische programma's en andere creatieve therapieën.
 
Aandacht!
  • Kinderen jonger dan 3 jaar moeten worden begeleid door volwassenen. 
  •  NAWARO vingerverf is lactosevrij maar niet glutenvrij.

Inhoud:
Natuurlijke voedingsmiddelen en additieven, zoals gezuivert krijt en voedsel kleurstof en natuurlijke pigmenten

 
De ontwikkelingen van vele ökoNorm producten - nawaro - zijn erkend door de classificatie 'zeer goed 'of  'goed' door het consumententijdschrift ÖKO-TEST. Ökotest is een consumentenorganisatie in Duitsland. Het tijdschrift verschijnt maandelijks en publiceert de onderzoeksresultaten van producten en diensten. Er wordt onder andere onderzocht naar schadelijke stoffen. Het is vergelijkbaar met de Consumentenbond. Dit product is door ÖKO-TEST erkend als 'zeer goed'.
Copyright © 2023 Hip & Bio