Fopspeen van natuurrubber

Ben je op zoek naar een fopspeen van natuurrubber voor je kleine? Bij Hip & Bio vind je fijne, vrolijk gekleurde fopspenen van natuurlijk materiaal. Omdat de fopspenen in onze collectie geen chemische of schadelijke materialen bevatten, is het voor je kindje 100% veilig om op de spenen te sabbelen. Je kindje wordt heerlijk rustig en jij maakt je geen zorgen over de veiligheid van de speen van je kleine.

Laat je kindje genieten van een fijne fopspeen van natuurrubber

Als je kindje net heeft genoten van een bad met natuurlijke verzorgingsproducten en bijna gaat slapen, is het voor hem of haar fijn om te sabbelen op een speen. Veel kinderen worden daar rustig van. Indien je graag een fopspeen voor je kindje wilt kopen, is het verstandig om een speen van natuurrubber in huis te halen. Een fopspeen van natuurrubber bevat namelijk geen synthetische stoffen. In onze collectie vind je natuurlijke fopspenen van verschillende merken. De spenen uit onze collectie voelen zacht, flexibel en natuurlijk aan. Dankzij de lichtgewichte, ronde schildjes ervaart je kleine geen last van huidirritatie. Geef je kindje een vrolijk gekleurde fopspeen van natuurrubber, wikkel je hem of haar in een zachte hydrofiele doek en je kindje wordt heerlijk rustig.

Plaats je bestelling nu

Bestel nu een fopspeen van natuurrubber en ervaar de vele voordelen voor je kleine. Plaats je je bestelling voor 14.00 uur? Dan ontvang je deze de volgende werkdag in huis! Je bent bij Hip & Bio ook op de juiste plek indien je op zoek bent naar hip speelgoed voor kleine kinderen of een handige poederbus om een flesje voor je kleine mee klaar te maken. Indien je vragen hebt over onze producten of over je bestelling, ben je welkom om het contactformulier in te vullen of een bericht te sturen op Facebook of Instagram.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Copyright © 2023 Hip & Bio