Hydrofiele doeken voor je baby

Ben je op zoek naar zachte hydrofiele doeken voor je baby? Bij Hip & Bio vind je een leuke collectie hydrofiele doeken. Deze multifunctionele doek kan ingezet worden voor allerlei doeleinden. Zo kun je de doeken onder andere gebruiken als slabbetje, knuffel of spuugdoekje. Een hydrofiele doek is onmisbaar voor je baby!

Ervaar het gemak van multifunctioneel inzetbare hydrofiele doeken voor je baby

In onze collectie vind je fijne, zachte hydrofiele doeken met leuke prints van 100% biologisch, soepel katoen. De gebruiksmogelijkheden van deze doeken zijn eindeloos. Je kunt de hydrofiele doeken gebruiken om het gezichtje van je baby mee schoon te maken, schaduw te creëren in de kinderwagen of om je kindje op te verschonen. Heeft je kleine net genoten van een lekker bad, bijvoorbeeld met natuurlijke verzorgingsproducten? De doeken zijn ook ideaal om je kindje af te drogen na een baddersessie. Ze absorberen vocht namelijk goed en drogen snel. Droog je baby warm af met de hydrofiele doeken, maak een lekker flesje met poedermelk en je kindje is klaar om te slapen.

Plaats je bestelling nu

Als je moeder of vader bent van een baby, kun je eigenlijk niet meer zonder hydrofiele doeken. Bestel daarom nu deze multifunctioneel inzetbare doeken en geniet van de vele voordelen. Plaats je je bestelling voor 14.00 uur? Dan ontvang je deze morgen al in huis! Indien je vragen hebt over onze producten, beantwoorden we deze graag via het contactformulier. Je kunt ons ook een bericht sturen op Instagram of Facebook.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Copyright © 2022 Hip & Bio